„Pentru ca acesta este stilul tau…”. De ce Atelier Adriana Miștoc?

        Pentru ca noi putem face totul dupa masura ta, dupa modelul pe care ti-l doresti, noi putem sa-ti oferim produsul la care visezi. Atelier Adriana Miștoc inseamna arta si dedicare pentru noi, cu siguranta si pentru tine acest nume va fi unul care o sa iti ofere experiente memorabile!

        Din dorinta de a-ti veni in ajutor atunci cand vrei sa porti haina pe care o visezi, ne-am gandit sa iti oferim solutiile noastre de croitorie. Prin experienta, profesionalism si capacitatea de a empatiza, echipa noastra se adapteaza personalitatii fiecarui client.

        Tinutele noastre sunt lucrate manual, cu maximum de atentie pe fiecare detaliu. Lucram cu materiale de calitate si coasem cu masini ultra-performante. Prin tehnicile folosite, prin armonia cromatica si a liniilor, cu accesorizare si eleganta aspectului final, urmarim ca fiecare produs sa devina obiect de arta, indiferent de marime, indiferent de model, oferim produse demne de numele nostru!

       Venim in sprijinul vostru si va oferim o gama larga de produse. Special concepute in ton cu ultimele tendinte in domeniu. Si de asemenea oferim consultanta necesara, in stabilirea nuantelor de material potrivite. 

       Gama de produse ce pot fi confectionate incepe de la clasicele fuste pana la cele mai elaborate rochii de ocazie.

Atelierul Adriana Miștoc poate fi solutia la toate nevoile tale!

Urmariti-ne pe Facebook